SchotlandReizen.be

Reizen naar het prachtige Schotland.

Schotland reis boeken

Schotland reizen

Reizen naar Schotland

Schotland

Rondreis Schotland

Wij hebben voor u diverse rondreizen door Schotland en omstreken bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet. Een rondreis door Schotland is namelijk een avontuur op zich, u kunt deze reizen maken per auto of natuurlijk lekker lui en comfortabel in de bus. Tevens bieden we u ook rondreizen aan met de Cruisboot, voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze pagina met alle informatie over de diverse Cruises naar Schotland,

Klik hier voor meer informatie.

Informatie rondreis


Wij bieden u diverse rondreizen aan per bus of met de auto. Bij alle reizen zitten de verblijfskosten in verwerkt, maar per reis kan het wel verschillen welke maaltijden er inbegrepen zijn en wat er eventueel nog aan aanvullende kosten bij komt. Een rondreis door Schotland boekt u bij ons makkelijk en snel via onze partner Gallia. Schotland staat er om bekend dat het het perfecte land is om lekker in rond te trekken met de auto, camper of bus. De prachtige hooglanden, de woeste natuur en natuurlijk de grillige rotskusten van Schotland zijn een bezoekje wel waard. Ook qua verblijf kunt u het zo gek nog niet verzinnen of de Schotten hebben het wel, u kunt uw verblijf boeken in de mooiste en comfortabelste hotels in Edinburgh, maar er zijn ook diverse leuke huisjes te huur om eens lekker met uw familie te genieten van alles wat Schotland u te bieden heeft.

Rondreizen Schotland toppers


Edinburgh                      

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en kent vele mooie plekjes om te bezoeken. Deze hoofdstad biedt vele historie maar ook prachtige natuur. Bezoek Edinburgh zelf en zie de prachtige omgeving maar ook de dierentuin, rondvaart, berg wandelingen en nog veel meer is erg leuk om te doen in Schotland.


Begeleide Engelstalige rondreis door schotland!

Boek deze heerlijke rondreis van 8 dagen door Schotland. De vertrekdagen zijn op Dinsdag of Vrijdag! Zie de mooiste plekjes en bezoek prachtige historische musea's en meer! Bekijk deze prachtige reis hier!
vanaf 375.00

De magische Hebriden eilanden

Bezoek de Hebriden eilanden in Schotland en laat je verassen door deze prachtige 225 kilometer lange ketting van eilanden! Deze prachtige eilanden hebben vele bergen en heide gebieden waar u kunt wandelen en zeldzame dieren kunt zien. Bekijk meer over deze reis hier!

vanaf 575.00

Familievakantie Schotland

Lekker met de familie op vakantie is natuurlijk heerlijk! Bekijk onze vakanties naar schotland eens en doe bijrvoorbeeld een 8 daagse familie vakantie en geniet optimaal! In deze reis zitten verschillende bezoekjes aan bijvoorbeeld de dierentuin, winkelcentra, musea, galerijen, restaurants, bars en nog veel meer!
vanaf 295.00

Whisky rondreizen

Bent u een echte whisky liefhebben dan is deze reis fantastisch om te doen! We hebben 3 whisky reisjes beschikbaar die u kunt boeken. Bekijk hier meer informatie over deze reizen en zie de mogelijkheden.
vanaf 749.00

Kasteelhotels in Schotland

Schotland kent vele prachtige kastelen die bezocht kunnen worden maar er zijn ook vele kastelen die zijn omgebouwt tot hotel. We hebben verschillende kasteelhotels in Schotland beschikbaar en u kunt deze dan ook hier bekijken. Geniet optimaal en boek een fantastische vakantie naar een kasteel!
vanaf 269.00
227

 

Schotland reizen