Wij hebben voor u diverse rondreizen door Schotland en omstreken bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet. Een rondreis door Schotland is namelijk een avontuur op zich, u kunt deze reizen maken per auto of natuurlijk lekker lui en comfortabel in de bus. Tevens bieden we u ook rondreizen aan met de Cruiseboot, voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze pagina met alle informatie over de diverse Cruises naar Schotland.

Informatie rondreis

Wij bieden u diverse rondreizen aan per bus of met de auto. Bij alle reizen zitten de verblijfskosten in verwerkt, maar per reis kan het wel verschillen welke maaltijden er inbegrepen zijn en wat er eventueel nog aan aanvullende kosten bij komt. Een rondreis door Schotland boekt u bij ons makkelijk en snel via onze partner Gallia. Schotland staat er om bekend dat het het perfecte land is om lekker in rond te trekken met de auto, camper of bus. De prachtige hooglanden, de woeste natuur en natuurlijk de grillige rotskusten van Schotland zijn een bezoekje wel waard. Ook qua verblijf kunt u het zo gek nog niet verzinnen of de Schotten hebben het wel, u kunt uw verblijf boeken in de mooiste en comfortabelste hotels in Edinburgh, maar er zijn ook diverse leuke huisjes te huur om eens lekker met uw familie te genieten van alles wat Schotland u te bieden heeft.

Een rondreis door Schotland maken kan op diverse manieren. De populairste rondreizen op dit moment zijn de georganiseerde busreizen van o.a. Kras en Oad. Daarnaast is op eigen gelegenheid met de auto ook veel geboekt. Je kunt een rondreis Schotland op diverse manieren ondernemen natuurlijk.

Rondreis Schotland per auto

Wilt u lekker op uw eigen gemak een rondreis Schotland maken? Dan is een rondreis Schotland per auto waarschijnlijk wel wat voor u. U kunt hierbij al van tevoren een kant- en klare rondreis Schotland boeken waarbij de hotels en overtocht vastgelegd zijn. U kunt natuurlijk ook compleet op eigen gelegenheid gaan. Gewoon met de auto via het Kanaal, dwars door Engeland naar Schotland reizen. Of een van de Ferry’s pakken om wat dichter bij Schotland aan te komen en honderden auto kilometers besparen.

Met de vele hotels, pensions en bed & breakfasts die Schotland rijk is kan je praktisch overal wel overnachten. Toch raden we het aan om toch wel enigszins een planning te maken voor je rondtocht door dit prachtige land. Zeker in bepaalde periodes wil het nog wel eens lastig zijn om een kamer te krijgen op bepaalde plekken. Als je toch zonder een lange planning je vakantie door Schotland wilt maken dan is ons advies om minimaal 2 dagen van tevoren een reservering te maken voor een overnachting. Zeker in het toeristische seizoen.

Met de auto door Schotland touren is een echte aanrader. Schotland is een land welke u veel te bieden heeft. Alleen de bezienswaardigheden en prachtige plekjes in de natuur liggen niet naast elkaar. Door met de auto te gaan rondreizen ziet u het meeste van Schotland in 2 รก 3 weken. Wat wij toch veelal zien is dat mensen een vakantie van zo’n 10 dagen boeken naar Schotland. Echter de mensen die naar Schotland op vakantie zijn geweest zijn verliefd geworden op dit prachtige land, met als resultaat dat ze minimaal nog een keer gaan. Met een autorondreis door Schotland ontdek je dit prachtige land op een laagdrempelige manier! Bekijk hier de beschikbare autovakanties bij onze partners.

Busrondreis Schotland

Wilt u Schotland rondreizen per bus? Een busrondreis door Schotland is namelijk ook echt een aanrader! Het voordeel van een georganiseerde rondreis per bus door Schotland is dat u zelf niets hoeft te doen. Geen routeplanner instellen, auto besturen en rekening houd met waar en hoe laat te zijn. Met een busrondreis door Schotland heeft u hier namelijk geen omkijken naar. U vind hier de mooiste rondreizen door Schotland terug via een van onze partners.

Je hebt de korte trips van 6-8 dagen waarbij je een aantal hoogtepunten van dit prachtige land kunt ontdekken. Als je er even tussenuit wilt of nog nooit in Schotland geweest bent is dit zeker een aanrader. Je maakt kennis met een land wat bol staat van de cultuur en bijzondere geschiedenis. Bent u echter al een keer eerder in Schotland geweest of u wilt Schotland echt gaan verkennen? Dan raden we u toch aan om een langere busrondreis te boeken. Qua kosten zijn deze niet veel duurder, maar je hebt net even wat meer rust ingebouwd zitten.

De busrondreizen Schotland worden over het algemeen verzorgd door een Nederlandstalige begeleider. De dagprogramma’s zijn zo uitgestippeld dat bijna alles inclusief is. Dit kan per rondreis en per reisorganisatie natuurlijk wel verschillen. Wij verwijzen u hiervoor dan ook door naar een van onze partners in Schotland reizen.